četrtek, 30. oktober 2008He he he;)
Ivan Leban je zakon. In seveda njegov FiFi;) Evo, to je nekaj takega, kar delajo (-mo) redki posamezniki, ker se nam zdi, da je svet čist preveč resen in grd, da ga ne bi malo polepšali s smehom.

In zdaj Misel:
Na žalost pa veliko ljudi meni, da je treba misli o tem, kako je svet krut in grd, nameniti več časa. Da se je treba sekirati .. No, pardon, če navežem na Moniko Kalin Golob in Tino Verovnik - se je potrebno sekirati. Kajti, da, tudi zaradi jezikoslovja se sekiram [zaradi puristov, zaradi "simplizmov", zaradi sebe, zaradi medijev, ...]. In za tiste, ki me (ne) poznate, še to: sekiram se. Ful. Oz. sem se. Ful. In zdaj se malo manj oz. za druge stvari, ker sem ene stvari do neke mere pač že premislil in sem že videl toliko sveta in imam za seboj dva letnika na vsakem faksu po dva, ravno toliko, da vem, kaj se da, kaj ne, kaj se sme in kaj naj se ne bi smelo. SMEH JE PREPOVEDAN!!! Seveda, da je. Vprašajte Johna Cleesa.
Ker bi vam itak povedal približno isto kot jaz: PREPOVEDANO SE JE SMEJATI NA POKOPALIŠČU. Sploh. Četudi ste srečali staro znanko, prijateljico celo, s katero se niste videli že ... 2 leti, 2,5 let pa že niste šli na en dober pogovor ob čaju ali kavi ali soku z njo. (In seveda vam ona pove nekaj totalno smešnega.) ??? Who am I to judge?
Despues, nosotros podemos decir que ... les peuples et des gens du monde on va parler tout, mais jamais de les choses que sont tr`es important pour notre vie et que sont pas que vrai (est-ce que je peux dire ça, je vous vais demander?). Bah, c'est pas importante! Pas maintenant, que nous sommes en le [prag] de le beaux monde nouveaux. Et je croix, j'ai peur, je ne vuex pas avoir plus de peur que ce va ^etre le monde de Novas Ordem Seculorum. I refuse to believe it. And I'm doing my best to have my immediate surroundings made better, I strive towards a better world, in a Paulo Coelho sort-of-way.
But before I got there/here, there was also Vlado Miheljak, no, pa kaka svetlana Makarović ali pa oba skupaj očitno (nisem še prebral). In bila je Leni Reifenstall ter Tomo Križnar in od obeh, Nube. In bil je popart zaradi Lene, bili so oglaševalci, nato pa spet Srce (pa ne od De Amicis-a) - moje namreč.
In sem šel za Njim. Na biologijo. In zdaj sem Doma.
No, manjka mi še jadrnica in pa ... ena dečva. Le-ta je že ogledana, jadrnica .. pa lahko počaka še malo.
Men are wretched things, governed by their ever-restless hearts. Sounds familliar? Well, sure.

1 komentar:

-1- pravi ...

Obstaja razlika med tem, da te nekaj moti, se ti zdi nepravično in skušaš to spremeniti in sekiranjem tjavendan. Ane? Ane?

Smeh na pokopališču je pa neizbežen. Vsi kdaj pa kdaj pridemo do tega. Wired wrong? Or maybe just right?