četrtek, 28. junij 2007

Zee painting of zee Fallen Madonna with Zee Big Boobies

... ne, nisem se sprevrgu v pre-verzneža (to sem od nekdaj itak prikrito že od nekdaj bil;) - včeraj je oči pač šaltal programe ... in kot se rado zgodi - naletel na nekaj d bestičnega: 'Aló 'aló!.


Seveda legendarna serija, ki gre nekako v korak skupaj z ostalimi `a la Monthy Python, Benny Hill, Black Adder, Only fools and Horses (been there, done that), če nekako naštejem prvih par, ki mi jih pade v levi lobus.
Pač meni osebno je 'Aló, 'Aló! poleg BlackAdderja najboljša. Tale psp-jana fotka pač nima tolk veze(no, razen njih čupe:)

blackadder star trek?;)Razlog za tale post je bil pa dokaj benigen: šlo je za idejo, ... pravzaprav dve:
- prvič, da je bila serija res uspešna in da je nekako utonila zaradi domnevne smrti glavnega igralca, Gordena Kayea. Umrl naj bi v prometni nesreči na en prov lep dan, ironično, eno leto po tem, ko je izdal svojo avtobiografijo:)

Na prav isti dan so med drugim obotožili Charlesa Mansona, ustanovljena je bila liga narodov, Thomas A. Edison in A. G. Bell naredita majceno podjetje in nekaj minut pred tem - če si Chuck Norris - se je še Henrik VIII naskrivaj poročil:) MMMmmm...

No, v dobi ne-wikipedije in i-netne izobrazhenosti ljudstva se je to pač veselo verjelo še naprej. Kot lahko preberete tukaj, zadeva seveda NI tako smrtno resna.
- drugič; prešinilo me je, kako jim je uspelo držati serijo pokonci - in jo delati zanimivo: karakterna komika, ok, itak. Ampak smešno je, da se stalno vse vrti okoli parih zadev: Renéjevih "romanc" (oz. vseh romanc, ko smo že pri tem), pobega dveh angl. pilotov, truda La resistance-a za spodkopavanje nemških sv** in pa ... slike grešne Device z velikimi joški:) LOl ... These days, not even Bush could pull that one off!
errrr ... ?

Kakor koli že, René se je letos vrnil (objava na Tv-SLo). Pa čeravno samo za One last Gig, ostaja ljubljenec Ženskih src v mali vasici;)

Ne spreglejte tudi odlomka prvega dela na youtube-u.

Ni komentarjev: