petek, 12. september 2008

Dva nova huda bloga

Je ze tako, da je treba narediti v življenju kdaj kako reklamo. Pa ne nujno iz potrebe po nekem divjem vračanju usluge. Ne, govorim tako, v smotru tega, kar govore, a zal ne misle politiki: trajnostni razvoj in napredek.


(Ko smo ze ravno pri tem: zadnjič sem dobil mail z linkom do enega bloga, kjer je bilo na precej zabaven, takorekoč sosledičen način nanizanih nekaj podatkov o "uslugah", ki nam jih je s svojim dobrim delovanjem (no, o kvaliteti tukaj ne bi, sliko si ustvarite sami) naredila SDS in vladajoča koalicija. MMMmmmphmm. In ko sem zadnjič gledal njihovo samo-promocijsko brošuro, sem se moral malce nasmejati;) Kajti ... izgledalo je, kot da so naredili samo dobro. Smešno. Jaz pa sem imel vtis ...
Taka pač je medijska in politična realnost, kajne? "Kar ne poveš, ga/je ne boli." "Kar ne veš, te boli." "Če ne vedo, pa jim povemo samo dobre stvari = delno resnico, potem bodo zadovoljni in bodo volili .. " Hecno, res. No, trženje pač.
Ampak škoda, ker se premalo ljudi zanima za take stvari in je premalo aktivne javnosti (pustimo zdaj Tonniesa in Splichala, Jorgesa in Habermasa ... - ene ali več javnosti, pač), ki bi se aktivno udeleževala (vsaj v krogu mnenjskih voditeljev lokalne skupnosti ali vsaj v družini) politočno-gospodarskih debat. In naj se ne obrača Hanna Arendt! Ah, ja.

No, za zaključek pa: "nekaj lepega, nežnega .. ne bom reku osladnega, ker bi reku preveč-"
"Boljše, da ne, ker nas je več kot tebe!"
"Heh he - zelo v redu." //Jure Longyka in Zmelkoow - Izštekani na Valu 202

Luka Snoj na http://snojlu.blogspot.com dejansko zna fotkat (ali pa ima prijatelje, ki to znajo bolje od njega ... ali pa oboje;) V dokaz: fotka zgoraj in tale:
Ena lepa od Snoja.
In še en foto blog: Peter Mlakar .. ne vem pa kaj dosti več povedati o njemu. Ampak čist kul:
(No, vsaj Jean Baptiste Poquelin Molière bi se strinjal...)

Ni komentarjev: