četrtek, 25. september 2008

Me and ... special days, ie. 'the best of':)

Ej! Moje rojstnodnevno rajanje se počasi končuje.
Z novim dnem, z novo energijo (ki je malce odkrhnjena, ker je ipak ura 5:25 AM, včeri smo šli pa spat od 6h do 10h ... kek;))

Sedaj delam dva šihta. ? Ker mi sede in ker vem, kaj bom počel z denarjem, ki ga dobi(va)m: potovanja, fotič, ..., jadranje in morda še surfanje poleg povratnih sredstev za tečaj španščine;)

Je že tako, da so kljub morda dolgim letom obstoja te misli in teorije/prakse, misli rei-ki prišle do mene v bolj eksplicitni obliki šele sedaj, to je pretekli vikend. A vztrajam pri tem, da se lahko, kdor se hoče, nauči vseh modrosti življenja iz opazovanja sebe, drugih, in kakega procesa ali dveh (npr. rast fižolove vitice, let albatrosa nad gladino, ..)
To, da me je vesolje poskusilo naučiti re-i-ki ja, in da je to storilo preko O alquimista, Le petit prince, Bratovščine (obeh, oba treh [Le coupe de la loupe], Seigneur des anaux, Bratovščina Sinjega galeba), morda je imel prste zraven tudi De Amicis, definitivno pa so jih imeli ata in mama, Al Gore, Vinetou, in podobni (Marlo Morgan, Naomi Kline, strica Noam in Noah (kot Evan iz Evan the Almighty), in mnogi drugi.)

Vse se da, če se hoče, "bistvo je očem skrito". Je pa ni. Videti se ga dá, in to preprosto, kajti za Rider's view into matters, yes, you need more than just your avarage you, ampak vpogled v ljudi in dogodke tipa John Gray, za to pa ne rabiš bit nekaj orto u nulo. (lol, kek, rofl) In še nasvet: ne brat te knjige kot obadva skupaj .. oz. vsak zase, ampak oba jo morata prebrati.

Kakorkoli, Whenever, wherever je rekla že (seksi) teta Shakira in .. se kar strinjam z njo.
Love lifts us up where we belong!

Ni komentarjev: